PETITION – Sexuelle Verwendung von Tieren ist Legal in Dänemark

PETITION – Sexuelle Verwendung von Tieren ist Legal in Dänemark

In Dänemark ist es gesetzlich erlaubt mit Tieren zu haben ! Bitte unterschreibe diese um die dänische Regierung dazu zu bringen ein Gesetzt zu schaffen um die Sexuelle Verwendung von Tieren illegal zu machen.

Vergewaltigung, Folter und Missbrauch von Tieren sind alle in Dänemark verboten, aber die Linie zwischen „Nutzung“ und „Missbrauch“ ist gefährlich dünn. In Dänemark ist es nicht nur möglich mit Tieren Sex zu haben, nein auch Tier Bordelle gibt es dort in denen Menschen für Sex mit Tieren bezahlen.

Das muss aufhören !!!

Setz ein Zeichen und unterzeichne die Petition !

Original Text der Petition
In Denmark, it is legal to have sex with an animal! Please sign this petition to demand that the Danish government create a law to make it illegal to have sex with animals.

Rape, torture, and abuse of animals are all prohibited in Denmark, but the line between „use“ and „abuse“ is dangerously thin. This, however, is besides the point. It is still legal to have sex with an animal in Denmark and we, as human beings, cannot, should not and will not condone the sexual (ab)use of animals. It is beyond outrageous that no such law prohibiting such repulsive practices exists. Here in Denmark, the absence of such a law has led not only to people engaging in sex with animals, but even to the creation of „animal brothels“ where people pay to have sex with animals.

This is an appalling lack of justice and it needs to end NOW.

So long as the sexual use of animals in Denmark is allowed, we need everybody’s voice to try and change this. Denmark can be somewhat stubborn about some changes, so it is essential that people everywhere help us make way for better welfare for all animals by signing this petition to show there is support for changing this law. In the words of Neil Armstrong, „This is one small step for man, but a giant leap for mankind.“

Help us ban the abuse, torture and sexual assault of animals all over the world, starting in our own back yard.

Thank you.

4all hat diese Petition NICHT erstellt. Von wem die Petition erstellt wurde siehst Du auf der Petitionsseite!